Güncel Yazılar

Joel Embiid Aralık Ayında Duvara Çarptı

Resim
Philadelphia 76ers takımının yıldız oyuncusu Joel Embiid şu ana kadar aralık ayında oynadığı maçlarda oldukça kötü bir performans ortaya koydu. All-star pivotun Sixers teknik ekibince bir süreliğine dinlendirileceği öğrenildi.  

Euroleague 06-12-2018 Maçları Analizleri


Turkish Airlines Euroleague heyecanı 06 Aralık perşembe günü oynanacak maçlarla devam edecek. Günün maçlarından tercihleri sizler için belirledim.


Buducnost VOLİ Podgorica - FC Barcelona Lassa


Tarihinde ilk kez Turkish Airlines Euroleague'de mücadele etmeye hak kazanan Buducnost VOLI evinde FC Barcelona Lassa ile 06.12.2018 tarihinde karşılaşacak. Sırp temsilcisi ligin en mütevazi kadrolarından birine sahip olsa da evinde oynadığı son 2 maçta oldukça iyi performans sergiledi. KIROLBET Baskonia Vitoria-Gasteiz maçını 15 sayı farkla 99-84 kazanırken, CSKA Moscow karşısında salondan 93-92 mağlup ayrıldı.

Maç için iddaa sitesi toplam sayı limitini 154,5 olarak açıklarken ev sahibi lehine +7,5 sayılık handikap belirlemiş. Her 2 takımın form grafiği göz önüne alındığında FC Barcelona Lassa deplasmanda oynadığı 5 maçta 2 galibiyet alabildi. Bu maçlarda -9 sayılık averaja sahip. CSKA Moscow dışında deplasmanda oynadıkları maçlar oldukça yakın geçti. Buducnost VOLI her ne kadar sınırlı bir takım olsa da evinde taraftar desteğiyle bir başka oynuyor. Maç için önerim son 2 maçta rakiplerine kök söktüren Buducnost VOLI’nin maçı kazanacağı yönünde.

 
Daruşaffaka Tekfen – Maccabi Fox Tel-Aviv

Geçtiğimiz sezon David Blatt yönetiminde Eurocup şampiyonluğu yaşayarak Turkish Airlines Euroleague vizesi alan Daruşaffaka Tekfen evinde Maccabi Fox Tel-Aviv ile karşılaşacak. Maccabi koç değişikliğine gittiğinden beri farklı bir basketbol oynuyor. Olimpiakos takımından tanıdığımız Yannis Sferopulos yönetiminde iyi savunma yapıyorlar. Savunmada gösterdikleri direnç kolay sayı bulmalarına vesile oluyor. Daruşaffaka Tekfen geçtiğimiz sezona göre maddi sıkıntılardan dolayı oldukça kısıtlı bir kadroyla Euroleague’de mücadele ediyor.

İddaa ev sahibi lehine +3,5 sayılık handikap belirlemiş. Toplam sayı barajını ise 161,5 olarak açıklamış. Maçı Maccabi Fox Tel-Aviv’in rahat kazanacağını düşünüyorum. Ayrıca alt tercihi de denenebilir.


Olimpia Milano – Gran Canarias

Bu sezon dengeli kadrosuyla lige iyi başlayan Olimpia Milano evinde İspanyol temsilcisi Gran Canarias’yı konuk ediyor. Özellikle iç saha maçlarında bol skor bulan İtalyan ekibi maçın açık ara favorisi. Maçlarını yüksek tempoda oynamayı seven 2 takımın mücadelesinden yüksek skor bekliyorum.

İddaa deplasman takımı lehine +8,5 sayılık handikap belirleyip toplam sayı limitini 169,5 olarak açıklamış. Son 2 maçını kaybederek biraz ritim kaybeden Olimpia Milano’nun deplasmanlarda farklı kaybeden Gran Canarias karşısında kolay bir galibiyet alacağını düşünüyorum. Handikabı geçeceklerdir.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar